On-line Diskuse k tématu

Pomůže vám astrologie rozhodnout se?
Funguje astrologie? Má nějaká pravidla? Dá se využít při hledání profese?
  • Člověk se narodí a má v sobě otisknutý stav vesmíru toho okamžiku.
  • Z tohoto otisku lze přečíst soukromý a pracovní život člověka.
  • Často lze zjistit i konkrétní specifikaci profese.
  • Řada z nás má profesní možnosti podmíněné stavem svého sebevědomí.
  • Často nám v našem úspěchu brání předsudky, které máme sami o sobě.

Diskuse skončila. Můžete si prohlédnout její záznam:

Lucie P. | 28.01.2008 16:29
Dobry den, jelikoz ted hledam praci a nejak nevim jakej obor a ciste se ptam jen pro zajimavost... jsem narozena 10.2.1984 kolem pul 11 dopoledne. dekuji moc a preji prijemny den
Antonín Baudyš jr. | 28.01.2008 17:35

Lucko dobrý den, upřímně řečeno úplně nevím co pro Vás, Váš horoskop není úplně jednoduchý. Zeptám se, nestudovala jste náhodou kadeřnici? Zdá se mi Vaše profese souviset s možností něčeho kovového, či industriálního. Zároveň výrazný estetický a ženuškovský moment Vašheo horoskopu Vás od čehokoliv tvrdého obracejí k záležitostem půvabným a krásným. Nemějte strach, že uděláte chyby. Chyby děláme všichni. Nemějte strach ani z kritiky, kritizují lidé, pro které je těžké přijmout sebe sama. Vždycky Vám bude zbývat jako možnost libovolná obchodní profese, máte rozvinuté správcovské vlastnosti.

Vážení a milí, po hodině ráno a hodině teď odpoledne, po 33 odpovědích, z toho 30 věcných, domnívám se, že nejvyšší čas končit. Nic se nemá přehánět. Děkuji Vám za dotazy, děkuji Vám za Vaší důvěru v astrologii. Kéž se každému z Vás podaří profesně uspět tak, abyste měli z vašheo života radost. Radost je onen důvod, kvůli kterému jsme na světě, kvůli kterému nějaký svět vůbec existuje.

Děkuji také Libor Malý Company LMC, která JOBS.cz úspěšně provozuje k vytvoření podmínek pro toto malé sektání.

Zdravím Vás srdečně

Antonín Baudyš jr.

šéfredaktor astrologického serveru www.astrolab.cz

kon takt: baudys@gmail.com

laka 77 (5. 10. 1977 07:00 h sumperk) | 28.01.2008 16:27
vazeny pane baudysi, uz jste mi pro dnesek muj zakladni dotaz zodpovedel - viz tady v zavorkach: (Laka77 dobrý den, mysím, že pro Vás není právě doporučeníhodné letos měnit zaměstnání, v srpnu a na podzim se Vaše současná práce stabilizuje, uklidní. Dlouhodobě ale stojí za to, mít připravený plán B, konkrétně v říjnu 2010 mám za to, že vaše potřeba odejít budu několikanásobně více opodstatněná. Bylo by pro Vás dlouhodobě plusem změnit místo pobytu za Západní Evropu. Domnívám se, že byste vyrostla, musela projevit sebevědomí a ono by Vám to přineslo úspěch a uspokojení. Nenapsala jste kde jste se narodila. Ve své odpovědi jsem uvažoval Prahu a okolí, odpověď by však měla být platná i pro zbytek republiky.) rada bych se vsak jeste "dozeptala", zda tato cesta nejak souvisi i s mym partnerem - jestli zvolit zmenu zamestnani ci odchod do ciziny spolecne...? je narozen 2. dubna 1978 ve 20:10 v havlickove brode. pripadne prosim o pracovni radu pro nej.. moc dekuji !!!
Antonín Baudyš jr. | 28.01.2008 17:26
Laka77 dobrý den potřetí, Váš přítel je příjemný mladý muž, který v sobě nese velký potenciál pro nečekaná otáčení kormidlem svého škuneru. Určitě bude žít jinde než kde se narodil, ale se svým rodištěm zároveň povede neuzavřený dialog, jinými slovy bude mít potřebu se vracet a zejména se svojí maminkou cosi jako kdyby čekalo na vyjádření, projevení, vyznání, předání. Pro mne je důležité vidět, že jeho partnerství bude velice uspokojující pro obě strany, budete-li jeho partnerkou Vy, pokládám to za hezkou zprávu.
Jana82 | 28.01.2008 16:12
Dobrý den, právě se rozhoduji a vybírám si své budoucí zaměstnání a chtěla bych Vás poprosit o správné nasměrování. Jsem narozena dne 17.9.1982 ve 2:45 ráno v Praze. Moc Vám děkuji.
Antonín Baudyš jr. | 28.01.2008 17:21
Jano dobrý den, jste nečekaným typem dívky, kombinujete v sobě "akční žánr" s nebývalo precizností a opatrností. Domnívám se, že Vám budou velice nakloněny veškeré záležitosti týkající se domácích zařízení, kuchyní, ložnic a koupelen. Podobně byste se mohla ukázat jako velice schopnou v rámci policie, armády či soukromých bezpečnostních agentur. Vím, že jsou to zvláštní branže, ale Vy jste také docela patron. Každopádně Vaše profesní budoucnost se bude hodně slibně vyvíjet, máte na to a zasloužíte si to. Srdečně Vás zdravím z Jižní Evropy.
Ema | 28.01.2008 16:29
Funguje astrologie?Podle mého datumu narození 18.8.78 jsem ve znamení lva. Bohužel nemám ráda být středempozornosti,nejsem houževnatá ani nijak zvlášt nadaná. Mylím,že astrologie nefunguje a pokud někomu něco vychází podle horoskopů a předpovědí tak je to jen shoda náhod. Můžete mě přesvědčit o opaku. Děkuji
Antonín Baudyš jr. | 28.01.2008 17:16
Emo dobrý den, můžu, ale nechci. Bude pro Vás lepší, než abyste se po lvovsku nechala od někoho přesvědčovat, (obsluhovat), abyste o astrologii pátrala sama, bude-li Vám stát za to. Nebude-li Vám stát za to, škoda času, abych Vám cokoliv vysvětlovat. Horoskop rozhodně není jen o Slunci, to je jedním prvkem z dvanácti. Ad jedna. Ad dvě, je-li Slunce poškozeno jinou planetou, její vlastnosti se obracejí v pravý opak. Z Pannen se stávají kramáři, z Ryb pedanti atp.
Marek V. | 28.01.2008 16:28
Dobrý den, jsem narozen 16.6.1973 2:45... V současném pracovním zařazení nejsem příliš spokojen, přesto, ale nemám jasno v jaké práci bych mohl rozvíjet své schopnosti podle hvězd. Děkuji
Antonín Baudyš jr. | 28.01.2008 17:14
Marku dobrý den, stojím s Vámi před horoskopem, kde je každá rada drahá. Prosím Vás, je to celé o ctižádosti, kterou jako kdybyste zapomněl pěstovat. Je to také o nutnosti rozumět druhým lidem, přinejmenším proto, abyste měl jistotu, že děláte to, co od Vás chlebodárce skutečně potřebuje či očekává. Dlouhodobě by mylsím stálo za to, orientovat se na výpočetní techniku, instalace softwaru, provoz internetových kaváren, správu sítí a podobné činnosti. Držte se kolektivu, je pro Vás snazší držet se ve skupině, než se prokousávat sám na vlastní pěst.